Aanmelden
U bent al klant ?
:

:


Wachtwoord vergeten ?
Account aanmaken
academy
Onze winkels
Onze geschiedenis
Newsletter
Videos
brochures
Jobs
faq
Home > Brussel : 3 sites > Vijverstraat 75 - 1040 Brussel - Afdeling spieramen & schildersdoek
Brussel, 3 sites ! Wat vind je waar?
De activiteiten van de firma Schleiper In Brussel zijn verspreid over drie sites: de vestiging aan de Charleroisesteenweg in Sint Gillis, de site aan de Vijverstraat in Etterbeek, en een gloednieuwe inplanting aan de Orchideeënstraat in Anderlecht.
Site : Etterbeek
Afdeling spieramen & schildersdoek - Vijverstraat 75 - 1040 Brussel
Deze speciaal-afdeling is volledig gewijd aan schildersdoek & spieramen (standaardformaten reeds bespannen met doek & losse spielatten) en bevindt zich in de Vijverstraat 75, 1040 Brussel (Etterbeek, op een steenworp afstand van het Jourdanplein). Gebruik de ingang op nummer 63 (Be Creative) en volg de borden naar de afdeling.

Spielatten zijn voorradig in 7 verschillende profielen. De lengtes variëren van 19 tot 300 cm. Natuurlijk vind je ook bijpassende dwarslatten.

Het schildersdoek, met een standaardbreedte van 210 cm breed, is per meter verkrijgbaar en dit in zo'n dertig verschillende soorten: onbehandeld, met universele coating, met lijm-coating, coating voor olie … 100% linnen, 100% katoen, 100% polyester, maar ook gemengde vezels … Wij verdelen: Claessens (het unieke Belgische familiebedrijf gespecialiseerd in de productie van schildersdoek), Clairefontaine , Peacock, Schleiper...

Bespannen spieramen: zo'n 400 referenties in voorraad, van museumkwaliteit tot studiekwaliteit, in formaten gaande van 10x10cm tot 100x160cm. Natuurlijk kun je bij ons ook terecht voor al je op maat gemaakte spieramen.

Uit respect voor het klimaat, om de lokale economie te ondersteunen en lokale werkgelegenheid te garanderen, worden onze frames gemaakt van FSC-hout uit duurzaam beheerde bossen in Europa. De productie werd geherlokaliserd naar Europa.
Schildersdoek: onbehandeld, met universele coating, met lijm-coating, coating voor olie … per meter of per rol. Spieramen (hout en aluminium): meer dan 100 formaten op voorraad. Spielatten en dwarslatten. Standaardformaten en maatwerk.
Schleiper stelt haar klanten 10 parkeerplaatsen ter beschikking op nr. 77 en 8 parkeerplaatsen op nr. 73.
Met het openbaar vervoer naar de Vijverstraat:
MIVB Metro : Schuman
MIVB bus : 34 - 59 - 60 - 80 • Tram : 81
NMBS : Luxemburg station & Schuman station
Meer informatie over de andere entiteiten in Brussel:
De vestiging in de Charleroisesteenweg, die meer dan 3.000 m2 beslaat, richt zich vooral op beginnende en ervaren kunstenaars, maar biedt ook een volledig assortiment schrijfwaren, inlijstingen en hobbyartikelen.
Liefhebbers van creatieve hobby's, ambachten en doe-het-zelftechnieken vinden een ruim aanbod bij Be Creative in de Vijverstraat.
Op afspraak !
Antiquairs en kunsthandelaars, architecten, binnenhuisarchitecten en decorateurs, museum- en tentoonstellingsmedewerkers, lijstenmakers en gedreven verzamelaars... kunnen hier terecht voor hulp en advies van onze ervaren medewerkers bij het plaatsen van hun bestellingen.
Een gloednieuwe verkoopruimte voor het grote publiek (particulieren), professionals (kunstenaars, architecten, ontwerpers …) en detailhandelaren (winkels), gecombineerd met een logistiek platform voor onze website.
x
Wij maken gebruik van cookies voor onze service. Bezoek je onze website dan ga je akkoord met de cookies. Meer informatie