Aanmelden
U bent al klant ?
:

:


Wachtwoord vergeten ?
Account aanmaken
academy
Onze winkels
Onze geschiedenis
Newsletter
Videos
brochures
Jobs
faq
Home > Brussel : 3 sites > Vijverstraat 63 - 1040 Brussel - Be Creative
Brussel, 3 sites ! Wat vind je waar?
De activiteiten van de firma Schleiper In Brussel zijn verspreid over drie sites: de vestiging aan de Charleroisesteenweg in Sint Gillis, de site aan de Vijverstraat in Etterbeek, en een gloednieuwe inplanting aan de Orchideeënstraat in Anderlecht.
Site : Etterbeek
Be creative - Vijverstraat 63 - 1040 Brussel
Be Creative ligt vlak bij het Jourdanplein en op een steenworp afstand van de Europese instellingen. De winkelruimte van Be Creative beslaat een oppervlakte van ca. 1000 m2 en beschikt over een eigen parkeerplaats (10 plaatsen op nr. 77 + 8 plaatsen op nr. 73).
Het assortiment bestaat uit 4 productfamilies:
Be Creative by Schleiper is de grootste hobbywinkel van België. Hier vind je alles wat je nodig hebt voor: naaien, breien, haken, boetseren en vormgieten, papiertechnieken, decoreren, kralen en sieraden maken, creatief koken en knutselen voor kinderen.
Be Creative biedt een fraaie selectie kunstenaarsmaterialen aan: penselen, verven, papier (vellen, blokken en schetsboeken, enz).
In onze rekken vind je een compleet assortiment kantoorbenodigdheden: ordners, hangmappen, mappen, perforators, archiefdozen, nietmachines, fluorescerende markers, balpennen, etiketten, paperclips, plakband …
Traditionele schoolbenodigdheden zoals schriften, cursusblokken, schrijf- en correctiemateriaal, linialen en driehoeken, en uiteraard alle teken- en creatieve materialen specifiek voor schoolniveau …
De website Be Creative by Schleiper biedt creatieve ideeën, handleidingen en boodschappenlijstjes voor honderden creatieve projecten. Ontdek wat nieuw is, wat hot is, lees onze nieuwsbrieven of doorzoek ons assortiment op trefwoord.
Praktische info: openingstijden, stadsplan, parkeren:
Be Creative beschikt over 10 parkeerplaatsen op nr. 77 en 8 parkeerplaatsen op nr. 73.
Met het openbaar vervoer naar de Vijverstraat:
MIVB Metro : Schuman
MIVB bus : 34 - 59 - 60 - 80 • Tram : 81
NMBS : Luxemburg station & Schuman station
Meer informatie over de andere entiteiten in Brussel:
De vestiging in de Charleroisesteenweg, die meer dan 3.000 m2 beslaat, richt zich vooral op beginnende en ervaren kunstenaars, maar biedt ook een volledig assortiment schrijfwaren, inlijstingen en hobbyartikelen.
Met ruim 350 m2 gewijd aan spieramen en schildersdoek, biedt deze afdeling een ontzettend breed scala aan formaten, diktes, texturen en kwaliteiten, tegen ongeëvenaarde prijzen.
Op afspraak !
Antiquairs en kunsthandelaars, architecten, binnenhuisarchitecten en decorateurs, museum- en tentoonstellingsmedewerkers, lijstenmakers en gedreven verzamelaars... kunnen hier terecht voor hulp en advies van onze ervaren medewerkers bij het plaatsen van hun bestellingen.
Een gloednieuwe verkoopruimte voor het grote publiek (particulieren), professionals (kunstenaars, architecten, ontwerpers …) en detailhandelaren (winkels), gecombineerd met een logistiek platform voor onze website.
x
Wij maken gebruik van cookies voor onze service. Bezoek je onze website dan ga je akkoord met de cookies. Meer informatie