Aanmelden
U bent al klant ?
:

:


Wachtwoord vergeten ?
Account aanmaken
academy
Onze winkels
Onze geschiedenis
Newsletter
Videos
brochures
Jobs
faq
Home > Brussel : 3 sites > Charleroisesteenweg 149 - 1060 Brussel
Brussel, 3 sites ! Wat vind je waar?
De activiteiten van de firma Schleiper In Brussel zijn verspreid over drie sites: de vestiging aan de Charleroisesteenweg in Sint Gillis, de site aan de Vijverstraat in Etterbeek, en een gloednieuwe inplanting aan de Orchideeënstraat in Anderlecht.
Site : Sint-Gillis
Charleroisesteenweg 149 - 1060 Brussel
De winkel aan de Charleroisesteenweg beslaat meer dan 3.000 m2 (verdeeld over vier verdiepingen) en beschikt over een grote parkeerplaats - ingang Nieuwburgstraat - met plaats voor enkele tientallen wagens.
Het assortiment omvat zes grote categorieën:
Een verbazend breed en compleet assortiment benodigdheden en materialen voor alle artistieke technieken: schilderen, tekenen, graveren en kunstdrukken, beeldhouwen, restauratie, boekbinden, decoratieve technieken …
Materialen voor maquettes, profielen en staafjes, balsa, karton, plankjes, enz. - lay-out markers en blokken - lichtbakken - Press-books - planmeubels …
Traditionele schoolbenodigdheden, teken- en creatieve materialen specifiek voor schoolniveau …
De winkel aan de Charleroisesteenweg biedt eveneens een volledig assortiment kantoorbenodigdheden en kantoorartikelen: ordners, hangmappen, enveloppen, mappen, perforators, nietmachines, enz.
Het assortiment in de winkel aan de Charleroisesteenweg wordt vervolledigd door een ruime keuze voor liefhebbers van creatieve hobby's, ambachten, vrijetijdsactiviteiten en allerhande doe-het-zelftechnieken.
Een breed assortiment klassieke lijsten van hoge kwaliteit, gemaakt door ambachtslieden beslagen in alle traditionele technieken. Een ruim aanbod aan moderne design lijsten in hout voor foto's, posters, prenten, zeefdrukken, tekeningen, aquarellen, enz.
Schleiper Art Gallery: een ruimte gewijd aan de meest diverse kunstvormen.
Praktische info: openingstijden, stadsplan, parkeren
Schleiper beschikt over een ruime parking met plaats voor enkele tientallen auto's. De ingang bevindt zich in de Nieuwburgstraat. Parkeren is gratis voor klanten tijdens het winkelen bij Schleiper.
Met het openbaar vervoer naar de Charleroisesteenweg:
MIVB Metro : Louisa
MIVB bus : N11 • Tram : 92 - 97 - 81
NMBS : Zuidstation
Kunstnaarsbenodigdheden, papierwaren en bobbymaterialen zijn verdeeld over vier verdiepingen. Om je te helpen je weg te vinden, kun je deze schematische checklist opslaan op je smartphone of afdrukken voor je volgende bezoek.
Meer informatie over de andere entiteiten in Brussel
Liefhebbers van creatieve hobby's, ambachten en doe-het-zelftechnieken vinden een nog ruimer aanbod bij Be Creative in de Vijverstraat.
Met ruim 350 m2 gewijd aan spieramen en schildersdoek, biedt deze afdeling een ontzettend breed scala aan formaten, diktes, texturen en kwaliteiten, tegen ongeëvenaarde prijzen.
Op afspraak !
Antiquairs en kunsthandelaars, architecten, binnenhuisarchitecten en decorateurs, museum- en tentoonstellingsmedewerkers, lijstenmakers en gedreven verzamelaars... kunnen hier terecht voor hulp en advies van onze ervaren medewerkers bij het plaatsen van hun bestellingen.
Een gloednieuwe verkoopruimte voor het grote publiek (particulieren), professionals (kunstenaars, architecten, ontwerpers …) en detailhandelaren (winkels), gecombineerd met een logistiek platform voor onze website.
x
Wij maken gebruik van cookies voor onze service. Bezoek je onze website dan ga je akkoord met de cookies. Meer informatie