Aanmelden
U bent al klant ?
:

:


Wachtwoord vergeten ?
Account aanmaken
alles over inlijstingen
Restauratie
Videos
Onze winkels
Onze geschiedenis
Lijsten > Wanddecoratie
Wanddecoratie
Voor kantoren, hotels, restaurants, instellingen, particulieren …
Meer dan honderd jaar hebben we ons in de kunst van het inlijsten verdiept: we kunnen tegemoetkomen aan de meest specifieke verzoeken en garanderen een perfecte en duurzame afwerking.
Wij bieden u: zeefdrukken, originele edities, schilderijen op zijde, gravures, spiegels, reproducties van oude en hedendaagse schilderijen - op doek of onder glas geplaatst.
Meer dan 6000 modellen wachten op u: wij hebben een oplossing voor elk budget.
Schilderijen op zijde, spiegels, reproducties …
De schilderijen op zijde zijn handgemaakt met behulp van de serti-techniek. De kleuren worden direct aangebracht op de zijde (pongée of Crêpe de Chine) en verkrijgen hun diepe intensiteit na fixatie in een hogedrukpan of een fixeerapparaat en dit zonder dat de glans van de zijde verandert.

De spiegel: een essentieel object voor het decoreren van inkomhallen, lounges, lobby's, gangen, slaapkamers, kantoren, badkamers ...
Met afgeschuinde of vlakke randen.

Reproducties: van stukken geselecteerd uit de collecties van de grootste musea over de hele wereld. Reproducties van tekeningen, pastels, en aquarellen worden net als het origineel onder een beschermende glasplaat geplaatst. Reproducties van olieverf- en acrylverfschilderijen worden op schildersdoek of op een paneel aangebracht en vervolgens behandeld met een reliëfvernis die de textuur van het oorspronkelijke schilderij oproept.

>> Maak een afspraak
etsen, zeefdrukken en andere originele edities …
Bepaalde artistieke technieken (zoals gravure, lithografie, zeefdruk, linosnede ...) genereren grafisch werk in een (kleine of middelgrote) oplage. Elke afdruk wordt beschouwd als een origineel en wordt door de kunstenaar, die het hele drukproces superviseert, genummerd en ondertekend. Eens de oplage bereikt is worden de platen onklaar gemaakt of zelfs vernietigd.

Naast deze officieel oplage worden vaak een paar extra afdrukken gemaakt met de aanduiding H.C. (Hors Commerce) en E.A. (Epreuve d’Artiste) die naar de uitgever of de kunstenaar gaan; de eventuele exemplaren met de indicatie P.P. (Printer's Proof) zijn voor de drukker.

>> Maak een afspraak
Oosterse kunst, hedendaagse werken, vazen …
Ontdek onze mooie collectie oosterse en oosters geïnspireerde schilderkunst op zijde of op traditionele papiersoorten.
In onze showroom kan u ook terecht voor onze verzameling elegante vazen en lampenvoeten.
De schuiflades zijn rijkelijk gevuld met oude gravures en hedendaagse litho's.

>> Maak een afspraak
x
Wij maken gebruik van cookies voor onze service. Bezoek je onze website dan ga je akkoord met de cookies. Meer informatie